Lucka 18 – Stämpla eget julklappspapper

Lucka18Hej på er! Bråda dagar nu innan jul? Det är det i alla fall här, så pass att jag blandade ihop bloggdagarna, därav det sena blogginlägget som annars skulle ha dykt upp i morse. 😉
Här visar jag ännu ett enkelt sätt att piffa upp enfärgade julklappspapper.  Använd julstämplar och vinterstämplar även på paketen. De kan enkelt matchas med färger på snöre och etiketter. Är det bara en julklapp som ska ges bort så kanske den kan matchas med julkortet?
Enklast är att stämpla direkt på hårda paket. Är det mjuka paket eller paket med olika vinklar så är det bättre att göra det på pappret innan, men då krävs lite placeringsplanering.
De flesta stämpeldynor bör fungera med detta, se bara upp med de som torkar långsamt. T ex Versacolor Silver som jag använde till snöflingorna på ett paket. De andra dynorna jag använde var Archival Ink och Distress Ink.
Även julklappsetiketterna kan man göra själv. Spara in några slantar jämfört med köpta julklappsetiketter eller spara in tid om man kanske har för många julklappar att göra egna tags till. Dessa är vanliga självhäftande frysetiketter från Toppits som det går bra att stämpla och skriva på.
lucka17-aTill paketet ovan använde jag en stencil och två små stämpeldynor.
lucka17-dlucka17-blucka17-c
agnelialogga1

Annonser

Lämna en kommentar

Filed under 'agnelia, Julkalendern

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s