Lucka 14 – Julklappskavalkad

Lucka14

Här kommer en kavalkad av julklappar som jag, HelenTh, har slagit in och som förhoppningsvis kan skänka lite inspiration och tips till de klappar du har kvar att slå in.

paket_tyll

Till det första har jag använt randigt papper och det breda bandet runt paketet har jag klippt ut från ett randigt tyg. Lite svart tyll sticker upp ovanför rosetten och en vit garnboll fick bli pricken över i:et.

paket_rosett2

Det andra paketet har fått en rosett som jag gjorde av mönstrat papper, hur man gör en sådan rosett kan du bl.a se här. Julklappsetiketten som sticker ut under rosetten har fått den övre svarta cirkeln embossad med en embossingfolder.

paket_randigt2

Ytterligare en julklapp fick samma randiga papper men med en enkel rosett av band klippt från samma randiga tyg. Jag har limmat fast lite paljetter här och där på paketet och avslutat med en rund julklappsetikett med ett utstansat hjorthuvud som dekoration.

julklapp_pompom1

Några av årets julklappar fick brunt omslagspapper vilket är väldigt juligt och snyggt.

julklapp_pompom3

På denna har jag lindat remsor av vitt tyg, rivet från ett gammalt lakan, runt paketet, lindade även lite grått garn runt paketet och knöt fast ett par garnbollar gjorda av samma grå garn och några vitmålade kottar. Julklappsetiketten är slarvigt stämplad med några snöflingor.

julklapp_jute1

Den sista julklappen i denna kavalkad fick ett randigt papper i vitt och beige, ett brett band klippt från juteväv, snören, några kottar och en rund julklappsetikett.

Banner_HelenTh

Lämna en kommentar

Under 'HelenTh, Julkalendern, Scrapptorget

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s