Roliga djur

layouter2_53847054

Jag har gjort en layout som handlar om hur min son uttalade olika namn på djur när han var liten. Egentligen är layouten ett par år gammal, men jag blev aldrig riktigt nöjd med den, så jag har gjort om den lite.  Så här blev den efter omarbetningen:

DSC_5038förm

Idén till layouten hade jag haft länge, och under en tid samlade jag ihop de olika bilderna på djuren. Jag ville inte att alla dessa skulle vara i samma material och stil. Gräshopporna är köpta handgjorda dekorationer i papper och ståltråd, klistermärket med elefanten fick min son hos tandläkaren och draken är en dekorationsknapp. De små fladdermössen är paljetter, och den stora har jag skurit ut med min Cameo. Även ekorren är utskuren med den, och sedan har jag täckt figuren med brunt sammetspulver och målat ögat med en svart Glaze-penna för att få lite liv. Krokodilen var den som tog längst tid att hitta, men tillslut lyckades jag få tag på ett ark med klistermärken där den fanns med.

Jag ville att orden och djuren skulle vara i centrum, så jag har dekorerat ytterst sparsamt med bling och några maskinsömmar. Scrapbooking är verkligen ett utmärkt sätt att dokumentera sådana här saker, man glömmer ju så fort detaljer.

Banner_Dorcas

Annonser

2 kommentarer

Filed under 'Dorcas, Layouter

2 responses to “Roliga djur

  1. Så UNDERBAR sida med fantastiska namn på djuren! Vad roligt det måste vara för honom att få höra om när han blir äldre också! 😀

  2. Vilken rolig idé! Jag har en hel lista på ord som N har sagt genom åren (ja, han är bara 3,5 nu). Underbart!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s