Mer om utmaningen – de sju dödssynderna


Här följer lite mer info Scrapptorgets utmaning  – de sju dödssynderna.
Det är en löpande utmaning som vi kommer ha under hösten och vintern. Vi tar dem i turordning, dvs Högmod, Girighet, Vällust, Avund, Frosseri, Vrede och Lättja. De kommer att komma upp med cirka 2 – 2,5 veckas mellanrum.

Ni läsare är väldigt välkomna att maila in era tolkningar på synderna. Från att vi publicerar en ny dödssynd så har ni tio dagar på er att tolka den och maila in ert bidrag plus ev en kort beskrivning till: scrapptorget@gmail.com .Därefter visar vi upp några av läsarnas tolkningar här i bloggen. Ett par, tre dagar efter det visar teamet upp sina tolkningar av nästa synd på listan. Den första synden Högmod, hittar ni här.

Självfallet får ni blogga och visa upp era alster innan, det är bara trevligt. Länka gärna tillbaka oss och utmaningen. Tolkningen är fri. Frosseri kan t ex vara en LO med ett barn som mumsar i sig tårta eller ett kort med kakmonstret. Alla former är tillåtna, kort, LO, art journaling, digiscrap etc. Det är inget måste att vara med på alla sju utmaningar utan det går lika bra med en, två eller fyra osv. När hela utmaningen är slut så kommer små priser delas ut bland läsarna som har skickat in bidrag.

Så hjärtligt välkomna att skapa med oss!

Annonser

1 kommentar

Filed under Läsarnas alster, Scrapptorget, Utmaningar

One response to “Mer om utmaningen – de sju dödssynderna

  1. Pingback: Rena frosseriet… « Kajsas vrå

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s