DT-call!


Vill DU bli inspiratör hos ScrappTorget?
Det glada teamet Scrapptorget behöver nyrekrytera efter att flera av våra trogna, duktiga inspiratörer har gått vidare till andra uppdrag under året. Vi söker därför ett antal kreativa tjejer som ska få ingå i vårt team.

Vi vill bredda vårt nuvarande team, även stilmässigt, så om ni har en speciell stil ni brinner lite extra för så framhäv gärna den i er ansökan. Givetvis är ni inte låsta till att enbart skapa i den stilen utan det gör ni, precis som vi andra, som inspirationen faller på.
(Exempel på olika stilar i scrapvärlden: clean & simple, mixed media, vintage, grafiskt, freestyle, romatiskt/shabby chic, digiscrapp osv)

Bifoga totalt 4-6 foton på layouter, kort och ev alter/övrigt som ni tycker framhäver er egen stil eller stilar. Det spelar ingen roll om det är redan publicerade alster eller helt nygjorda. Ni får väldigt gärna bifoga en länk till er blogg eller annat ställe där ni har visat upp era alster.

Har ni en egen blogg är det ett litet plus men det är inget måste. Men vi ser gärna att ni har någorlunda koll på hur man skriver ett blogginlägg med bilder.

Vad det innebär att vara en i vårt team på ScrappTorget är bl a att ni har en fast dag per månad som är ER bloggdag. Därutöver att ni skapar till några av teamets egna utmaningar, skisser, tävlingsinspirationsalster eller andra specialinlägg. Sen är det självfallet tillåtet att norpa åt sig lediga bloggdagar när man vill visa upp nåt. Vi är i fas att arbeta om schemat, sponsorer och annat så exaktare än så kan vi inte bli just nu.

Ansökan skickas senast 31/8 till mailadressen scrapptorget[@]live.se (ta bort klamrarna). Bekräftelse på att ert mail har kommit fram skickas ut inom 48 timmar.
OBS! Denna mailadress är endast till för ansökan, för andra ärenden gäller den gamla adressen här i bloggen.

Välkomna in med era ansökningar!
http://www.scrapptorget.wordpress.com

Annonser

9 kommentarer

Filed under DT-call, Scrapptorget

9 responses to “DT-call!

 1. Hmm, låter klart intressant =)

 2. Kajsa

  Hejja alla duktiga tjejer och killar där ute – visa vad ni går för nu! 😀

  • Felicia

   Hej Scrapptorget! Jag och en kompis är 13 år men redan helt sålda på allt som har med scrapbooking och kortmakeri osv att göra. Vareviga dag pratar vi om de nya sakerna man vill ha och beställa hem. Butiken scrapdraken är en butik som ligger nära där vi bor och åtminstone en gång i veckan går vi dit när det är öppet och inhandlar nytt material eller scrappar vid deras enorma pysselbord. Tillsamans har vi även en blogg som skapades i början av året. Eran sida är verkligen suverän och en källa till mycket inspiration. Eloge till er. När vi läste inlägget om DT- call så blev i alldeles till oss. Men vi är osäkra på om vi har någon chans eftersom att vi är relativt unga. Ville bara höra oss för om det är så att ni kan tänka er ett par yngre DTs? Vi kommer självklart att skicka bilder på LOs mm, så att ni ska kunna se vad det är vi gör.

   Kram från två förväntansfulla scrappare 🙂

   • Hej Felicia (+kompis)! Självklart är ni lika välkomna att ansöka som alla andra! 😀 Vi har ingen åldersgräns, varken nedåt eller uppåt.
    Så det är bara att maila in!
    Och tack för berömmet om vårt älskade ScrappTorg! ♥
    Kram/agnelia

   • Kajsa

    Klart ni ska söka! 😀

 3. Felicia

  Åhh, gud så glada vi blir! Nu ska det bara till att knäppas kort och och ansökas för fullt.
  Verkligen, jättetack 🙂
  Kram /Felicia

 4. Spännande!! Lycka till alla som vill vara med och inspirera! 😀

 5. Pingback: Ni missar väl inte… | ScrappTorget

 6. Pingback: Sista chansen att söka till oss! | ScrappTorget

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s