Utmaning till teamet: Använd dina rub-ons!

Nenne här med ännu en utmaning till teamet – och till dig! Använd dina rub-ons! Jag har nyligen gått igenom mina scrapsaker och tömt ut en massa gammalt som jag vet att jag aldrig kommer använda men ett gäng söta, fina, snygga rub-ons kunde jag bara inte göra mig av med! Så för att komma igång och använda dem utmanade jag teamet att använda sina rub-ons!

Här kommer mitt kort med gamla, men riktigt snygga!, rub-ons från Basic grey:

* * *

Jag, Ingba, har inte så många rub-ons. Jag har mest bokstäver vilket jag tycker är bra när man vill att det skall se lite snyggare ut (om man inte har en vacker handstil förstås) men sist jag var på scrapträff köpte jag meningar som handlade om ”att resa”. Kaisercraft har flera rub-ons med olika teman med text på engelska. Jag använde en av meningarna på en LO om en bergspromenad vi gjorde på Fuerteventura.

Jag har gnuggat fast texten på en Maya Road Kraft journaling tags. Jag tycker att de är så användbara både att skriva på men också att använda som dekoration och då använder jag ofta en del av den. De finns också i en mindre variant. Här bjuder jag på en närbild:

När jag letade rub-ons i mina gömmor hittade jag några bokstäver som jag köpte när jag var nybörjare. Jag gjorde två enklare, mindre (11×8) kort som man kan ge bort tillsammans med en chokladask eller kanske en blomma. Det är ett utmärkt sätt att använda sina spillbitar på. Här är det spillbitar från October Afternoon.

Tack Nenne för en inspirerande utmaning. Jag kommer nog att använda mina rub-ons och hålla utkik efter fler. Det är ju både kul och snyggt med rub-ons!

 * * *

Jag, agnelia, tog mig också an denna utmaning. Först kom jag inte ens på om jag hade några rub ons. Så ofta använder jag dem… (hi hi) Till slut hittade jag ett nästan orört ark rub ons med bokstäver och hjärtan från Heidi Grace. Säkert tre år gammalt men det fungerade utan problem. Resultatet blev en enkel layout med rubons i överflöd.  Ord som beskriver min älskade minsting.
Det var väldigt roligt att arbeta med rub ons men jäsingen vilken tid det tog att klippa ut alla små bokstäver, placera ut dem, gnugga fast. Men det var det värt.

* * *

Det var allt från oss här idag och du har hela helgen på dig att rota fram gamla rub-ons och att hitta på något kul med dem! Lycka till!

Lämna en kommentar

Under 'agnelia, 'Ingba, Inspiration, Kort, Layouter, Nenne, Utmaningar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s