Teamets tolkningar av Novembertävlingen

Teamets tolkningar

Hej hej!

Denna hektiska månad inför julen har vi gjort allt för att förenkla för er i julkortsverkstaden, månadstävlingen består nämligen av en härlig skiss där du ska skapa ett julkort och du kan dessutom vara med och tävla om finfina priser!

Här är skissen:

Såhär har Annika tolkat skissen och gjort ett julkort med tredimensionella julkulor hängade i lingarn mot en stämplat bakgrund.

*****

Och så här blev min tolkning av skissen med fina röda och blå toner och hjärtan på tråd istället för julkulorna blev det ordentlig julstämning, eller hur?!

***

Jag, Liza, valde en annan infallsvinkel. Följde skissen, men struntade i rött och tog rosa istället! Åttiotalstema! 😉

Vill du läsa mer och kanske också vara med i tävlingen klicka HÄR så kommer du direkt till tävlingsinlägget. Vi i teamet kan inte vara med och vinna priser, men det kan DU och månadens vinst är ett hemligt paket från en av våra sponsorer!


Kraaaaaaam//

Annonser

4 kommentarer

Filed under Annika, Julinspiration, Kort, Liza, Månadstävling, Nenne, Teamets tolkningar

4 responses to “Teamets tolkningar av Novembertävlingen

  1. Vilka läckra kort! Imponerande att se vilken skillnad det kan bli på korten trots att det tydligt syns att skissen är grund för alla …

  2. Vad är det för papper du använt till de röd-blå kortet? Kanonfint!

  3. It truly draws my personal awareness. This can feel me just like We are the individual that produces the content rather than the particular doodlekit at all. As soon as I’m nearly conclude reading, I will be ready for more content to learn nonetheless it locates me out there that i’m nearer to the conclusion. I will be greatly fired up to read new write-up using this web site.

  4. Maria: Jag har använt en vinterserie från Fancy pants från förra året – alla papper går i fina blå, röda, vita och bruna toner med dekorationer i form av snöiga träd och snögubbar! Kollektionen heter Hot chocolate!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s