Mixed Media Tags

Hej allihopa!

Då hae det helt plötsligt blivit November i all hast! Vart tog Oktober vägen egentligen? Idag visar jag er två tags som jag gjort med lite mixed media/art stuk.

På tagen till vänster har jag använt distressdynor i bakgrunden och sedan sprayat med vatten så att färgerna blandas. Stjärnorna är embossade med vitt embossingpulver.

Benen, armarna och solroshuvudet är nya stämplar som jag inhandlat ”over there”, märket heter: Zettiology. Blommorna är ett svenskt företag Hella Bella Designs. Urläckra och coola på alla de vis! På tagen ser du kanske också att jag använt stickles som jag smetat ut i bakgrunden.

På bakgrunden av tagen till höger har jag först stämplat med en swirl stämpel och sedan smetat på med gesso för att få den ”mjölkiga looken. Jag rev lite spillbitar också som jag har ett lager gesso över för att det ska smälta in med bakgrunden. Metall dekorationerna har jag målat med svart akrylfärg som jag sedan ”rubbat” med guld medium. Fiskarna är fastsatta med 3d kuddar.

Gubben är målad med distress refiller och bakgrunden är stämplad med samma stämpelmärke som ovan!

Hoppas du nu blivit lite inspirerad att göra egna experiment med alla nya och häftiga tekniker som finns att beskåda i cyberrymden! Tack för att du tittar in!

Annonser

4 kommentarer

Filed under Färginspiration, Pia, Tekniktips

4 responses to “Mixed Media Tags

  1. WOW!! Vad läckert!!! Verkligen inspirerande! 😀

  2. Hur snyggt som helst! Önskar jag vågade mig på något sådant. ^^

    • Pia

      Jamen det gör du! Det är bara att testa! En liten tag gör ju inget om den blir förstörd, detär värrre med stora projekt! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s