Nenne skapar med Scraplagrets kit

Hallå!

Denna månad har jag, Nenne, fått chansen att skapa med månadskitet från Scraplagret!

Ett underbart shabby kit damp ner i min låda och OJ vad innehållet satte fart på kreativiteten!

Som ni ser fullsmockat med fina Bo bunny ”Et cetera”-papper, generöst med matchande cardstock och massor av fina dekorationer och ett alfabet från Graphic45:

Jag satte genast igång att skapa – hela tre layouter i rasande fart, jag började med det runda diecut-pappret och skar itu det i flera bitar till min första layout om min bästa ”trädgårdskompis”, vi ÄLSKAR att gå på plantskolor och vår favorit är Zeta’s trädgård i Stockholm. Har du inte varit där så rekomenderar jag verkligen det stället – inte minst för miljön och det underbara fikat! :p

Här ser ni de läckra bokstäverna, spetsen och den supersöta knappen:

Jag skar till ett par tags och petade ner bakom diecutpappret med min journling:

Min nästa layout blev en med foto i motljus, framkallat med instragram-appen till iphone som ger olika coola filter till dina foton, jag antar att liknande finns till photoshop men det har jag inte och det är så enkelt att få annorlunda toner och sken på dina foton med appen!

Först mistade jag lätt och sedan är det ett väldigt enkelt upplägg egentligen – på sidan ett par remsor papper och tejp för att ha något att ”hänga” vimplarna på, sedan skar jag till vimplar i olika storlek och form och la under en bit av spetsen (som också är mistad).

 Den söta metalltofsen nedan fanns också med bland dekorationerna, jag häftade fast den:

Till den sista layouten blev jag så inspirerad av mina egna tags och ville utveckla den idén lite så jag skar till flera stycken och la på rad, som fotomatta/bakgrundspapper!

Tagsen är superenkla att göra: Skär till papper i storleken 5 x 10 cm, skär av hörnen snett  i ovankanten (skär ena sidan först och använd den lilla biten som du skar bort till mall för andra sidan så blir de lika!), stansa ett hål i mitten och chalka lätt längs kanterna – klart!

Fotot är från en av våra mååånga dagar på klipporna i Västervik, den söta blomman växte där alldeles solo och var så fin i kontrasten till de råa klipporna och den blåa vattnet! Och se – i kitet fanns en nästan likadan blomma som fick bli pricken över i på layouten!

Jag har dessutom massor av papper och dekorationer kvar att fortsätta skapa med! Tack Emma/Scraplagret för att jag fick chansen att skapa med det underbara månadskiten som finns både som shabby chic och färgglatt numera, plus matchande extra dekokit att köpa till!

/Nenne

Annonser

1 kommentar

Filed under Inspiration, Layouter, Nenne, Scraplagret

One response to “Nenne skapar med Scraplagrets kit

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s