Molly’s scrapbooking – Aprils Shabbykit!

Hallå alla glada!

Jag, Nenne, är så lyckligt lottad som fick chansen att skapa med det härliga Shabby-kitet från Mollys Scrapbooking, ett underbart kit med både påsk och mattema i härliga färger: ”Shabby Cornelia”!

Jag gillar verkligen shabby men tycker inte riktigt att jag får till det så shabby som jag skulle vilja men jag körde på med min egen stil och OJ, vad mycket jag fick ihop av det härliga kitet och dessutom har jag massor av papper kvar?!

Här kommer mina alster i lång kavalkad, först ut ett par kort:

Både småbokstäverna, körsbärsblommorna och de andra söta små blommorna kan man köpa i Molly’s nyöppnade shop! alla andra dekorationer och papper från aprils shabby kit!

 

Här kommer nu ett gäng layouter, den första om lillkillens kärlek till semlor, det spelar ingen roll hur mycket annat det finns att välja på – om det finns så väljer han semlor varje gång! Här använde jag mig av de söta stickersen och gjorde ett kollage.

Här är en layout om den efterlängtade våren i ljusa, lätta toner med en egengjord vimpel och små flyttfåglar som kommer tillbaka:

Här passade jag på att använda förpackningen som de små hattnålarna låg i – den passade perfekt i färg till de fina papprena!

Till sist en layout i mina favortfärger – rött och blått! Här fick ett gäng fjärilar flyga tvärs över layouten som handlar om vårt favoritfik: Lyran! (ja, det var där vi åt semlor! hihi)

Det var ett underbart inspirerande kit och jag vill passa på och tacka Mollys Scrapbooking för de roliga stunderna jag haft med kitet!

Vet ni förresten att Molly’s har en PÅSKCROP?!! Japp! Den 20-26/4, fullt av utmaningar i bloggen som du kan delta i! Alla får självklart vara med, men i vissa av tävlingarna krävs att man har ett Mollykit. Läs mer om det i bloggen!

Nu tackar jag för mig och scrappar vidare! 😉

 

 

Annonser

4 kommentarer

Filed under Kort, Layouter, Mollys Scrapbooking, Nenne

4 responses to “Molly’s scrapbooking – Aprils Shabbykit!

  1. Oj vad mycket snyggt du fått ihop!!!

  2. Åh, så otroligt mycket fint!!!

    KRAM SUSY

  3. Wow!!!! Jag är verkligen imponerad!!! Så himla snygga alster du skapat! TACK!!!

  4. Superfina alster allihopa!! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s