Scrapptorget välkomnar ny sponsor.

Hej, hej..!

Idag tänkte jag presentera en av våra allra senaste sponsorer här på Scrapptorget. Vi är stolta över att kunna presentera Scrap-Perra för er. Men jag tror att jag bäst lämnar över ordet till Perra själv.

Scrap-Perra startade under vintern 2010, och drivs av mig, Perra Larsson. Vi finns i Järfälla, Stockholm och har vårt lager/butik i garaget.
Vi är främst en webshop med försäljning av material som används inom scrapbooking och korttillverkning främst. Men de som finns i närheten kan komma förbi oss och titta in i förrådet/garaget och handla. Det är bara att maila eller ringa och komma överens om en tid. Vår fasta öppettid är onsdagar kl 18-21 men vi öppnar gärna även andra tidpunkter så länge vi är hemma.

Vår ambition är att hålla en bredd och ett djup i våra produkter inom scrapbooking. Vi kommer även att anordna kurser i såsom nybörjare scrapbooking, nybörjare korttillverkning, stämpling, färgläggning etc. Finns det önskemål om kursinnehåll så är det bara att höra av sig.

Det här första året har gått väldigt fort och varit superkul. Vi har expanderat mycket vad det gäller sortiment och vi kommer att forsätta med det. Så har ni tips på produkter och tillverkar, är ni mer än välkomna att höra av er till oss.

Vi har även varit med på ett antal mässor och träffar under hösten 2010 och våren 2011. Så finns det önskemål om att vi kommer till er så ta bara kontakt
så ska vi se om vi kan lösa det. Vi har även egna träffar ett antal gånger om året som ni är välkomna att komma till. Nu i april har vi vårt 1 års kalas den 16 april
som det i dags datum finns några platser kvar på.

Inspiration och förslag på hur ni kan använda våra produkter får du av mitt härliga DT-gäng som du kan se på bloggen www.scrap-perra.blogspot.com.
Och i vårt forum hittar du våra månadstävlingar med olika inriktningar varje månad www.scrap-perra.se/forum

Hoppas att ni gillar vårt utbud och sortiment, så välkomna att kika in i webshoppen.

*******

Visst har vi härliga sponsorer här på Scrapptorget!

Visa dem hur mycket uppskattade de är genom att förlägga ett litet shoppingbesök eller två hos dem.

Kram, Sophia

Annonser

1 kommentar

Filed under Nyfiken på..., Scrap-Perra

One response to “Scrapptorget välkomnar ny sponsor.

  1. Vi har verkligen toppensponsorer!!! Så roligt att få höra lite mer om människorna bakom kulisserna också! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s