Scrappa din vardag!

Hallå! Nenne här!

Dagarna och veckorna bara springer förbi ibland och så mycket av vårt liv kretsar kring det som är vår vardag med jobb, hemmet, kanske barn eller husdjur, intressen och annat! Nu vill jag uppmana och kanske insspirera er att scrappa det som hör er vardag till!

Med tre barn så är tvättkorgen för det mesta proppfull, tvättar jag varje dag kanske man ibland kan skymta botten på den men för det allra mesta är den överfull (ja, jag prioriterar annat :p), förra veckan var en sådan vecka och jag blir så trött när jag ser den *skratt* Värt att dokumenteras? Frågar du mig – så absolut!!

Jag ville ha få både en skitig och ren känsla över min layout och tyckte att det blåa bakgrundspappret passade perfekt min sina fräscha vågiga ränder, men så var jag ju tvungen att skita ner den lite! Jag sprayade på lite silverfärgad mist och sedan skruvade jag av locket och skvätte ordentligt i hörnen på layouten.

I nederkanten satte jag ett par bårder och remsor i svart, vitt och gult med passande visdomsord vid sidan av kortet. Jag brukar ofta tänka mig ett par färger som jag vill använda till en layout som här blå, vit och svart sedan väljer jag en accentfärg som får återkomma lite här opch där, visst blev det snyggt med gul till?!

Jag använde en läcker chipboardram till fotot (ramen kommer från nya Crate ”Portrait”-serien och resten av pappren och dekorationerna är Echo Park ”For the Record”, om ni undrar!) Överst på layouten slängde jag dit en fin, kritvit spets som får symbolisera den rena, fräscha nytvättade hängda tvätten. 🙂

Titeln var helt given: 24/7, 24 timmar om dygnet, 7 dar i veckan, vilken given dag som helst ser vår tvättkorg ut så här!

Hur ser din ut?! :p

Annonser

3 kommentarer

Filed under Layouter, Nenne

3 responses to “Scrappa din vardag!

 1. Haha, jag skrattar gott när jag ser din tvättkorg, för så där ser alltid våran också ut – minst!! Med 5 personer här hemma, gymnastikkläder, träningskläder osv så är det helt omöjligt att få en tom tvättkorg! Jättekul idé att scrappa om det! Jag är verkligen dålig på att scrappa om vardagssaker, måste skärpa mig! 🙂

 2. Men..vilken underbar Lo Nenne. Jag tror du fångat det många av oss känner. Kul att du scrppat vardagen. En annan dag om många måmga år kanske det ser lite annorlunda ut =))
  Vi lever på hoppet,
  kram maria

 3. Pia

  Jag vet inte vad en tom tvättkorg är för något! lol
  SNYGG lo Nenne! /Pia

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s