Scraplagrets Kit Club – Mars

Hej!

Idag är det min (Helén) tur att blogga här på ScrappTorget och det jag har att bjuda på idag är några alster skapade med ett underbart kit från Scraplagret!

Jag hade äran att få skapa med det här härliga kitet, med massor av papper från Sassafrass Lass! För mig, som inte brukar scrappa så färgglatt, var det en liten utmaning, men oj så kul!

*****

Mitt första alster är en LO om våren. Det är ju förhoppningsvis inte alltför långt kvar innan vi är i samma läge som på fotot jag har använt, nämligen då de vackra vitsipporna täcker marken!

Här ser det ju ut som att jag gått lös med symaskinen lite här och var på papperet, men se det har jag inte alls det! De här papperen är precis så här läckra, med både sömmar, fläckar och blommor på! Däremot har jag distressat kanterna lite, samt de papper som jag använt bakom fotot. Blommorna och bladen har jag klippt ur från ett annat papper i kitet och böjt/format till dem lite så att de ser mer ”levande” ut. De härliga bokstäverna matchar ju sömmen på papperet perfekt! 🙂

Det fiffiga med de här papperen från Sassafrass Lass är att de alla har en kant längs ner som går att använda som dekoration! Precis det har jag gjort med det gröna ”spetsbandet” på den här layouten. Även den ”tandade” kanten bakom fotot är just en sådan remsa från ett av papperen i kitet.

*****

Nästa alster är också en layout och här har jag använt Kraft cardstock som bakgrund. Den vita cardstocken har jag stansat med en av mina favoritstansar från Martha Stewart. Tyckte det blev rätt läckert som en motvikt till de gulliga blommorna. Lite rivna kanter känns ju som jag, så det var jag ju tvungen att ha med! 😉

Det fiffiga med de här blomdekorationerna, som kommer helt platta, är att man viker in dem under varandra, så att de blir mer tredimensionella. Jätteenkelt och smidigt!

*****

Till sist har jag också skapat ett kort. Det blev ett gratulationskort i en underbar färgkombination av beige och rosa. Ett ganska enkelt kort egentligen, men jag är ändå rätt nöjd. Den rosa blomman är en helt underbar tygblomma! Lite fin spets, en stämpel och det läckra bakgrundspapperet tillsammans med lite distresser och voilà!

*****

Allt material kommer såklart från Scraplagret och jag kan verkligen rekommendera det här kitet!! Ett stort tack till Emma för att jag fick äran att skapa med dessa härliga produkter!

Till er andra önskar jag en härlig dag! Hoppas ni får se solen skina och höra fåglarna kvittra! Kram på er!

/Helén

Annonser

5 kommentarer

Filed under Helén, Inspiration, Kort, Layouter, Scraplagret

5 responses to “Scraplagrets Kit Club – Mars

  1. Wow vad mycket läckert du skapat Helén!
    Tokgillade din LO med kraftcardstock..såå underbar!
    KRAM!

  2. Wohooo! Vilket underbart kit och fina alster! ÄLSKAR ditt kort! Snygg färgkombo!

  3. Lilla07an/Maria

    Jättefint Helen! Gillar den med craft som bas även jag. Såå enkel å fin, precis min smak 😀

  4. Åhh, så mycket läckert du har gjort med kitet! Det är ju bara så snyggt med kraft till den straka färgen på layouten vår prins!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s