Mera BUUUs och godis

halloween
Förra veckan fick ni se Dollivers läckra Halloween kort som hon skapat med ett av Halloween kiten vi fått sponrade ifrån AltheasMix och idag ska jag visa upp de kort jag skapat med kitet jag fick hem till mig.

altheasmix-vanlig

AltheasMix-HalloweenkitJag som älskar färgglatt blev ju helt  till mig när jag fick se de underbara mönsterpapperna som fanns med i kitet, som bestod av 3 kortstommar, 4 mönsterpapper ( i kort storlek), ett svart papper med embossat spindelnät, två tygblommor, band och pärlfloss, knappar och utstansade figurer.

GodiskortTanken bakom mina kort var först att göra ett par lite roligare inbjudnings kort till ett Halloween party men eftersom de flesta nog redan har skickat ut sina inbjudningar så fick det bli ett par BUS eller GODIS-kort som man kan skicka till någon man vill överraska…en god vän, ett barnbarn eller varför inte lägga ett kort hos grannen…fniss.

Närbild godiskort 1På mitt ena kort vek jag en hållare till klubban med en bit av cardstock. Dekorerade med band som jag fäste bakom cardstocken och sen knöt jag rosetten med ett annat band mitt på.

närbild-spindelEfter att ha sett Dollivers läckra spindlar på pärlflosstråd kände jag att jag också ville ha sådana på mina kort men först ville jag göra de grå spindlarna lite mer spindel lika så jag chalkade jag dem med svart fluid chalk och la på ett lager 3D-lack. Till sist duttade jag svart Stickler glitterlim över spindeln så den nästa såg lite lurvig ut…hu!

Närbild godiskort 2På det här kortet har jag använt mig av alla mönsterpapperna. Rev kanterna och chalkade dem med svart fluid chalk.  Här gjorde jag två hål i mönster- pappret som jag stack ut bandet genom för att fästa klubborna.

Insidan-av-godiskortenEftersom det fanns med tre motiv av allt  utstansat – räckte det även till och dekorera insida av kortet med. Ritade streck och lite spindelnät med en vit penna och dekorerade med  de utstansade figurerna.

kort till presenterNär man blir bjuden på Halloween fest vill man kanske ta med sig en liten gåva till värden eller värdinnan så jag delade en av kortstommarna för att göra två mindre kort som passar bra på en flaska eller på en påse godis.

Minikort med blommaHär använde jag  pappret med det embossade spindelnätet som mönsterpapper. Duttade lite försiktigt med vit fluid chalk för att få fram en mer spöklik look och för att  framhäva spindelnätet. Vek den stora tygblomman på mitten och satte den mindre över. Dekorerade blomman med dubbla knappar, pärlfloss och orange Sticklers glitterlim. Ordet BOO ( som fanns ibland de utstansade figurerna) fick vit  fluid chalk och silvrigt glitter lim för att synas lite bättre.

Minikort med utstansade blommorPå mitt sista kort har jag gjort egna blommor – med hjälp av Retroblomma-stansen. Stansade ut blommor både i spindelnäts pappret och mönsterpapper. La på ett lager svart Stickler glitter med fingret på spindelnäts pappret så att det fick samma härliga glittriga känsla som randen i mönsterpappret.

Jag hoppas att  ni som tittat inom idag blivit sugna på att skapa era egna Halloween-godis kort eller snygga kort till era gåvor. Jag vill även passa på och  säga  TACK till  AltheasMix för att jag fick lov och skapa med detta härliga Halloween kit

altheasmix-vanlig

Glöm inte och komma tillbaka i morgon för då visar Annica upp fler härliga Halloween alster. Själv dyker jag upp redan på lördag med ännu en LO (ifrån den här kortmakaren…fniss)
Kraaam C
cyllan-logga-rätt

7 kommentarer

Under Cyllan/H-zon Design, Halloween, Kort

7 svar till “Mera BUUUs och godis

 1. Linda

  Du är så bra alltså! 😀

 2. Ojj vad det rockas helt underbar alster så härligt med klubborna på kortet…

  Krammmmmmmmmm Anneli

 3. alltså dom är ju bara såååå himla snygga!! Älskar klubborna som dekos och alla härliga färger som du får ihop sååå snyggt tillsammans,…. 😀

  Du är bara bäst alltså!! 😛 hehe

  Kraaaaaaaaaaam

 4. Såååå snyggt!!! Insidorna blev ju också himla läckra, så lätt och så toksnyggt!

  Kraaaaam//

 5. Helén

  Härligt, färgglatt och läckert! 🙂

 6. Jätte snygga kort 🙂

  Kram Gurkiss

  ps. tack Yoli för besöket 🙂 ds.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s